Ανακοινώσεις


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Επισκοπής κι ο Σύλλογος Διδασκόντων επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, για τη σημαντική προσφορά τους για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις:

κα Μαύρου Μαρία και κα Τσεχελίδου Όλγα εκ μέρους του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασιου Επισκοπης (δύο κεντρικές μονάδες υπολογιστή κι ένα φορητό ηχοσύστημα εκδηλώσεων)

και τους γονείς, Μουδήρη Πασχαλίνα (1 κεντρική μονάδα)

και Κίτσου Αικατερίνη ( οθόνη υπολογιστή και πληκτρολόγιο)

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, των παιδιών! Ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγό και στο μέλλον για την ενίσχυση του αγαθού της δημόσιας εκπαίδευσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΥΛΗ 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Ειδοποιητήριο για ελέγχους α΄τετραμήνου

Tην Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου A΄τετραμήνου των μαθητών ,στο χώρο του Γυμνασίου Επισκοπής .

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε από τους καθηγητές κατ΄ιδίαν για την πρόοδο του παιδιού σας.

Στους γονείς /κηδεμόνες γονείς που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν οι έλεγχοι θα αποσταλούν με email.

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Επισκοπής  καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών σε γενική συνέλευση  και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου  την   Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου   στις 18:00 στο χώρο του Γυμνασίου.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Επισκοπής καλεί τους γονείς των μαθητών της Α΄τάξης στον χώρο του σχολείου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.30 μ.μ. , για να τους ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, την επίδοση και τις υποχρεώσεις των μαθητών.

Ενισχυτική Διδασκαλία

  Όσοι από τους μαθητές μας το επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας  για το σχολ. έτος 2022-23, στα εξής μαθήματα:

– Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία

– Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία

– Μαθηματικά

– Φυσική

– Χημεία

– Αγγλικά

Η αίτηση – δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email (mail@gym-episk.ima.sch.gr) του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 23/9/22.

Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2022_23

Δρομολόγιο Μεταφοράς Μαθητών

Γιαννακοχώρι 07:30

Πολλά Νερά 07:45

Μαρίνα 07:55