Νέα


Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας

  Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Επισκοπής Νάουσας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Γ’ τάξης του σχολείου μας, Ορδουλίδου Μαρία, για τη διάκρισή της στον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας  “Σε κίνηση, με το βλέμμα στον τόπο μου”, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας και στον οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο!

Πολλά συγχαρητήρια και στη συμμαθήτριά της, Οικονόμου Ελένη, για τη διάκριση φωτογραφίας της με την  οποία συμμετέχει στην έκθεση φωτογραφίας του Μαθητικού Διαγωνισμού!

Έπαινος συμμετοχής δόθηκε επίσης και στον μαθητή μας Σπανούδη Αλέξανδρο.

Μπράβο στους μελλοντικούς μας φωτογράφους!!

Με ένα κλικ, προστάτευσε το!

Συμμετοχή της Γ' Γυμνασίου στην Έκθεση φωτογραφίας με θέμα ``Ο σιδηροδρομικός σταθμός του τόπου μας``

  Το σχολείο μας συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφιών του  Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Κλικ, προστάτευσέ το!” σχολικού έτους 2021-22 με ένα εξαιρετικό πόστερ με φωτογραφίες των μαθητών της Γ΄ τάξης Ιωάννου Ευαγγελίας, Δάτζη Μαρίας, Αντωνίου Ευάγγελου,  Οικονόμου Ελένης, Τσαπακίδου Θεοπούλας και Ιωσηφίδου Αντωνίας, το οποίο κέρδισε το δεύτερο βραβείο στα πόστερ που ξεχώρισαν ανάμεσα σε εξήντα τέσσερις  συμμετοχές !!!

– Έπαινος καλλιτεχνικής φωτογραφίας δόθηκε στις μαθήτριες Ιωάννου Ευαγγελία και Δάτζη Μαρία!
– Έπαινος φωτογραφίας «δυνατού» περιβαλλοντικού/ κοινωνικού μηνύματος δόθηκε στη μαθήτρια Ιωσηφίδου Αντωνία.

Tο σχολείο μας απέσπασε επίσης έπαινο για την παρουσίαση σε διαδικτυακή Ημερίδα παρουσίασης των δράσεων των σχολείων, στην οποία συμμετείχαν ζωντανά οι μαθητές Οικονόμου Ελένη, Ορδουλίδου Μαρία, Παπαδόπουλος Ιωάννης και Τσαπακίδης Πολυχρόνης και με ένα εξαιρετικό βίντεο που επιμελήθηκαν οι μαθήτριες  Ιωσηφίδου Αντωνία και Τσαπακίδου Θεοπούλα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Πόστερ, προστάτευσε το Σ.Σ. του τόπου σου

Συγχαρητήρια επιστολή της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε Ημαθίας

  Θερμά  συγχαρητήρια στην Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Επισκοπής Ημαθίας “Κλικ, προστάτευσε τον σιδηροδρομικό σταθμό του τόπου σου!” που συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφιών του Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!» σχολικού έτους 2021-22 και απέσπασε το 2ο βραβείο της κατηγορίας 3 – σύνολο φωτογραφιών περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου (πόστερ που ξεχώρισαν)!

Πολλά συγχαρητήρια και για την εξαιρετική παρουσίαση των δράσεων της Περιβαλλοντικής Ομάδας στη διαδικτυακή Ημερίδα παρουσίασης των δράσεων των σχολείων του εν λόγω Δικτύου την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022!

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς!

Λένα Δημητριάδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Ημαθίας